Samsung iznenađen interesom korisnika za test uređaja


Samsung je proteklog vikenda u SAD-u pokrenuo promotivnu kampanju koja ima za cilj javnosti predstaviti top modele njihove ponude mobilnih telefona – Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+ i Galaxy S6 edge. Promotivna akcija nazvana Ultimate Test Drive omogućava korisnicima mobilnih drugih proizvođača (a prvenstveno iPhone-a) da kroz 30 dana isprobaju neki od navedenih Samsung-ovih uređaja, i to po ceni od samo jednog dolara.

Uprkos tome što je akcija pokrenuta iznenada, bez prethodnih najava, kroz samo nekoliko sati interes korisnika je daleko premašio Samsung-ova očekivanja. Promotivna ponuda je, stoga, trenutno obustavljena. Njen nastavak se očekuje uskoro, čim tamošnji operateri (Verizon, AT&T, T-Mobile i Spring) nadopune zalihe uređaja dostupnih za ovu pokusnu "vožnju".

Iz kompanije nisu objavili koliko je mobilnih na ovaj način završilo na testiranju kod potencijalnih korisnika, ali s obzirom da su razgrabljeni već istog dana očito je da je Samsung podcenio interes američkih kupaca za svoje proizvode.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.