LG predstavio luksuznu verziju LG Watch Urbane pametnog sata


LG je ove nedelje odlučio da počne sa najavom nove verzije svog luksuznog LG Watch Urbane pametnog sata, koja će biti još luksuznija - naime, reč je o posebnoj verziji sata od 23-karatnog zlata.

Kako prenosi The Verge, zlatni Urbane se od svog starijeg brata ne razlikuje ni po čemu osim po izgledu - specifikacije samog gadgeta su identične specifikacijama običnog Urbane-a, samo što su ovaj put sve te komponente smještene u kućištu od 23-karatnog zlata, te ćete ih za svoj zglob privezati kaišem od kože aligatora.

"Nosivi uređaji se ne trebaju posmatrati kao ekstenzije nečijeg naprednog telefona, već kao ekstenzije same osobe," izjavio je Chris Yie iz LG-a, te dodao: "Ova kombinacija umetnosti i tehnologije predstavlja prirodnu evoluciju pametnih satova, koji se mogu posmatrati više kao lifestyle modni detalj, nego kao komad hardvera. Smatramo da je to dobar smer razvoja nosivih uređaja i želimo ohrabriti tu transformaciju."

Zlatni LG Watch Urbane će biti dostupan u izuzetno ograničenoj količini od svega 500 primeraka, a moći ćete ga nabaviti po ceni od 1.200 američkih dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.