Munchkin će biti Continuum dock za Windows smartfone?


Već od ranije je poznato kako će Windows 10 Mobile sa sobom doneti i Continuum – funkciju koja će vam omogućiti da svoj Windows telefon spojite na monitor i tako dobijete punokrvni desktop računar. Kako se bliži vreme predstavljanja novih, Cityman i Talkman smartphonea, tako Microsoft užurbano priprema i dodatnu opremu potrebnu za Continuum.

Prema pisanju internet stranice thurott.com, Microsoft trenutno razvija dock koji će korisnicima olakšati gore navedenu radnju. Interni naziv uređaja je Munchkin, sadržaće USB portove za daljnja proširenja, a zahvaljujući sopstvenom napajanju i mogućnost istovremenog punjenja priključenog uređaja (telefona).

Od portova Munchkin će sadržavati tri USB porta, i po jedan HDMI i DisplayPort port. Prisutnost USB portova omogućiće korisnicima priključivanje dodatne računalarske periferije, poput prenosnog USB diska, memorijskih stickova, i druge opreme.

Prema trenutnim informacijama s kojima raspolaže thurott.com stranica, Munchkin će službeno biti predstavljen tokom sledećeg meseca. Korisnicima koji ne budu hteli izdvojiti dodatni iznos za dock, uvek preostaje Miracast tehnologija, putem koje je Continuum funkcija takođe podržana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.