Sledeće nedelje biće predstavljen iPad Pro?


Sledeće srede Apple će u San Franciscu održati još jedno predstavljanje novih proizvoda, koje će se najverovatnije koncentrisati oko novih iPhone-a, o čemu ste već mogli naveliko čitati. Ali, portal 9to5Mac donosi novu informaciju dobijenu iz "pouzdanih izvora", a koja se tiče većeg, 12,9-inčnog iPad-a.

Ovaj proizvod, nazvan iPad Pro, trebao bi se na policama prodavnica pojaviti tokom novembra ove godine, a velika je šansa da će ga Apple predstaviti javnosti sledeće nedelje. iPad Pro namenjen je naprednim i poslovnim korisnicima, dolaziće sa stylusom i Force Touch tehnologijom ekrana, te stereo zvučnicima, ako je verovati ranijim spekulacijama.

Uz iPad Pro mogao bi biti predstavljen i obnovljeni iPad Mini, sada već četvrte generacije, s procesorom A9, unapređenim kamerama i podrškom za split-screen način rada. Ukoliko 9. septembra ovi uređaji ipak ne budu predstavljeni, mogli bismo očekivati još jedan Apple-ov event tokom oktobra. On bi bio rezervisan samo za predstavljanje novih iPad-a, uvereni su već spomenuti pouzdani izvori.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.