Uskoro ćete moći da privremeno promenite profilnu na Facebook-u


U Facebook-u su primetili kako neki korisnici nevoljno menjaju svoje profilne fotografije, ali da isto tako postoji i trend da se profilna fotografija menja kako bi se iskazala podrška nekom pokretu, sportskoj ekipi, ili humanitarnoj organizaciji. Kako bi pomirili ova dva pogleda, u ovoj su društvenoj mreži osmislili opciju privremenih profilnih slika.

Reč je o mogućnosti da korisnik promeni svoju sliku profila i odredi koliko će dugo ista stajati na tom mestu. Kad zadato vreme istekne, profilna slika će se automatski vratiti na staro. "Privremena profilna slika omogućava vam da lakše izrazite ko ste i kako se osećate u danom trenutku, i to bez da brinete o tome da sliku morate kasnije ponovno menjati", kažu iz Facebook-a.

Opcija privremenih profilnih slika trenutno je na testiranju i dostupna je manjem broju korisnika, saznaje TechCrunch, a postoji velika mogućnost da u nadolazećim mesecima ista bude stavljena na raspolaganje svima.

Foto: Alexey Boldin / Shutterstock.com

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Ja sam moju profilnu promenio prosle godine I uopste ne spadam u grupu ljudi koji cesto menjaju svoje slike. Ova ce da gura jos par godina.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.