EaseUS MobiSaver vraća obrisane podatke sa vašeg Android uređaja


Sigurno vam se barem jednom desilo da ste neku bitnu fotografiju ili video slučajno obrisali sa vašeg Android uređaja, ili ste se, recimo, tek nakon fabričkog reseta uređaja setili da niste prebacili neki kontakt, dokument ili SMS. To je trenutak kada shvatate kako je to otišlo u nepovrat. Ili možda nije...

EaseUS MobiSaver je najmoćniji i najjednostavnijialat za povratak izgubljenih podataka sa Android uređaja i SD kartice nakon brisanja, formatiranja, rootovanja, napada virusa i sličnog. Ovaj softver dostupan je za gotovo sve verzije Android OS-a, a podržava uređaje svih većih proizvođača: Samsung, LG, HTC, Motorola, Sony...

Sa vašeg Android telefona ili tableta, lako možete vratiti izgubljene fotografije, video snimke, SMS, kontakte, audio fajlove, dokumenta...

Kada ste shvatili da vam nedostaju neki podaci, prestanite da koristite Android uređaj i što pre pokrenite postupak vraćanja.

Za početak, proverite da li baterija vašeg uređaja ima više od 20%, kako bi bili sigurni da će moći da se izvrši skeniranje.

Pokrenite EaseUS MobiSaver i povežite vaš Android uređaj na računar pomoću USB kabla, a zatim kliknite na dugme start i sačekajte da softver prepozna uređaj koji ste povezali. Nakon toga MobiSaver automatski pokreće proces skeniranja vašeg uređaja u potrazi za podacima.

Tokom procesa skeniranja bićete u mogućnosti da vidite koje podatke je uređaj pronašao, a na kraju će vam sve što je pronađeno biti prikazano. Na levoj strani možete da po kategorijama filtrirate rezultate, da se na primer prikazuju samo kontakti ili dokumenta.

Kada ste pronašli izgubljene podatke, one koje želite da vratite potrebno je da selektujete, a zatim kliknete na dugme "Recover". Odaberite mesto gde želite da sačuvate oporavljene podatke i to je to.

Program EaseUS MobiSaver košta samo 39.95 dolara, a to je realno niska cena za vraćanje bitnih podataka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.