Instagram uvodi podršku za više naloga


Instagram, popularna aplikacija kojom najčešće uređujete i kasnije delite fotografije svojih obroka putem društvenih mreža, uskoro će dobiti novu opciju koja će se najviše svideti korisnicima sa više različitih profila. Reč je o mogućnosti upravljanja s više različitih profila direktno iz aplikacije.

Za početak u novoj opciji moći će uživati korisnici Android uređaja koji na ovakav način odvajaju privatni i poslovni život ili pak više različitih hobija. Za sada je aplikacija još uvek u beta fazi, pa je tako i dostupna isključivo korisnicima Instagram beta programa.

Ali, oni ne strpljivi koji ne mogu dočekati službenu verziju mogu već sada posegnuti za APK datotekom 7.12.0 beta verzije. Nakon instalacije potrebno je još samo tapnuti na meni (tri tačkice), odabrati Options i tapnuti na "Add Account".

Kasnije prebacivanje između profila se odvija vrlo jednostavno – kao što to činite recimo za primer putem Gmail aplikacije, tapom na naziv profila. Korisnici iOS platforme ovu mogućnost će dobiti nešto kasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.