Stigao Pepsi smartphone - solidne karakteristike i cena od samo 100 dolara


Sećate se one najave za Pepsi mobilni? Koliko god neobično zvučalo, ovo se ostvarilo i na kineskom tržištu predstavljen je Pepsi Phone P1. Smartphone dolazi u metalnom unibody kućištu, ima veliki 5,5″ 1080p ekran, a pokreće ga osmojezgreni MediaTekov čipset.

Tu je i 2 GB radne memorije, proširivih 16 GB memorije za skladištenje, mogućnost spajanja na brze LTE data mreže, čitač otiska prsta, kamere s 13/5 megapiksela i velika baterija kapaciteta 3000 mAh. Naravno, radi se o Android uređaju, u verziji 5.1 Lollipop.



Dakle, solidan hardver, ali šta zapravo dobijamo od Pepsija? Samo logo na zadnjoj strani uređaja i pozadinsku sliku u bojama kompanije. Čini se da je i to dovoljno kako bi ovaj “kinez” postao “Pepsi smartphone”, što je prilično neobičan i do sad neviđen oblik promovisanja osnovnog proizvoda – u ovom slučaju napitka. Naravno, sva proizvodnja se odvija u Kini, a Pepsi je ponudio svoj branding na korišćenje.

Cena uređaja iznosi oko 100 dolara, što i nije puno za gore opisani hardver, ali sumnjamo da će uređaj biti dostupan u našim krajevima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.