Xiaomi predstavio Redmi Note 3


Xiaomi je u Kini upravo predstavio najnovijeg člana Remi Note porodice. Stigao je Redmi Note 3 i to u metalnom kućištu debljine 8,65 milimetara. Uređaj ima 5,5-inčni 1080p ekran, a za pokretanje koristi MediaTek-ov Helio X10 procesor u kombinaciji sa 2 ili 3 GB RAM-a, zavisno od modela. Kao što je to već uobičajeno, 16 GB verzija dolazi sa 2, a 32 GB sa 3 GB radne memorije

Primarna kamera sadrži senzor od 13 megapiksela i donosi phase detection autofocus. Redmi Note 3 je prvi Xiaomi-jev model koji dolazi s čitačem otisaka prstiju, a smešten je na poleđini i prema riječima Xiaomi-jevih inženjera, može otključati uređaj u svega 0,3 sekunde, a služiće i za mobilna plaćanja. Možda najzanimljiviji detalj je baterija kapaciteta od čak 4000 mAh, koja će mu sigurno osigurati višednevnu autonomiju, ali za potvrdu toga moraćemo da pričekamo prve testove. Uređaj dolazi sa Android-om 5.1 Lollipop i uobičajenom Xiaomi-jevom MIUI nadogradnjom interfejsom.



Redmi Note 3 dolazi u srebrnoj, zlatnoj i tamno sivoj boji. Cena 16 GB verzije u Kini bi trebala iznositi oko 140 dolara, a 32 GB 172 dolara. Naravno, za očekivati je da cene za europsko tržište budu nešto veće.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.