Galaxy S7 dolazi u četiri varijante i sa ekranom osetljivim na jačinu pritiska?


Da će nakon Apple-ovog predstavljanja 3D Touch tehnologije u iPhone-u 6s i 6s Plus proizvođači Android-a početi slediti ovaj trend, nismo uošte sumnjali, a neki od njih su požurili kako bi svoje uređaje s ugrađenim senzorima za jači pritisak službeno predstavili i pre samog Apple-a.

Treba reći da nije Apple taj koji je izumio Force touch tehnologiju, ali mu treba priznati da ju je izvrsno prilagodio, najpre u trackpadu Macbook računara, a potom i u ekranu osetljivom na dodir u najnovijem iPhone-u.

Kako se bliži datum predstavljanja Samsung-a Galaxy S7, glasine koje prenosi Wall Street Journal govore da se Samsung uvelike priprema za implementaciju ove tehnologije u svoj najnoviji flagship, za što će svakako morati razviti i sopstveni softver, s obzirom da ju Android u osnovi još uvek ne podržava.

Samsung Galaxy S7 će po svemu sudeći stići u četiri varijante. Već smo prošle godine videli da nova S serija dolazi u ravnoj i Edge varijanti, što je logično očekivati i ove godine. Svaki od njih će biti dostupan u dve veličine ekrana, ali za sada još nije jasno hoće li manji imati 5,1” dijagonalu ili 5,2”, dok se o većem spekuliše da bi se umesto na 5,7 inča mogao rastegnuti na čak 6,0.

Službena najava se očekuje na MWC-u, koji se u februaru tradicionalno održava u Barceloni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.