Lumia 950 i 950 XL - konačno u Srbiji, poznata i cena


U Srbiju konačno stižu dugo očekivani Microsoft premium Lumia modeli – 950 i 950 XL. Vodeći modeli prvi su iz Lumia portfolia koji dolaze sa Windows 10 platformom, a nude prepoznatljivo iskustvo koje se prostire na sve Windows uređaje.

Zahvaljujući odlikama poput Windows Hello beta za Lumia uređaje i Continuum za telefone, nove PureView kamere sa senzorima od 20 megapixela i trotonskim LED prirodnim blicem, koje mogu da snimaju 4K video, u kombinaciji sa zadivljujućim HD prikazima, i najsavremenijom procesorskom snagom - Lumia 950 i Lumia 950 XL predstavljaju najbolje od Microsoft inovativnih tehnologija.

“Microsoft je dizajnirao Lumia 950 i Lumia 950 XL za ljude koji žele najproduktivnije smart telefone koji rade na najproduktivnijem operativnom sistemu“, izjavio je Nebojša Radojević iz kompanije Microsoft, zadužen za maloprodajnu partnersku mrežu u Srbiji. “Lumia 950 i 950 XL predstavljaju idealne partnere za sve uređaje sa Windows 10 platformom, jer profesionalcima koji su u stalnom pokretu pružaju vrhunski uređaj koji sada može da radi kao PC. Sa kompletnim Windows 10 sistemom i karakteristikom kao što je Continuum za telefon, sada je rad sa mobilnog telefona lakši nego ikada, bilo da radite iz kancelarije, od kuće, ili dok ste na putu”, dodao je Radojević.

Lumia 950 i Lumia 950 XL – vrhunske karakteristike:

- Lumia 950 i Lumia 950 XL su prvi Lumia telefoni koji će imati pre-instaliran Windows 10 – čime je ispunjeno obećanje da će korisnicima biti pruženo poznato i nesmetano iskustvo interaktivne upotrebe svih Windows uređaja, i to zahvaljujući ugrađenoj Office aplikaciji koja preko OneDrive-a i cloud-a pristupa svemu što je korisnicima bitno u poslu i svakodnevnom životu.

- Oba premium Lumia telefona imaju Continuum. Ova Windows 10 karakteristka omogućava da se mobilni telefoni koriste kao PC, povezujući ih sa monitorima i prenoseći zabavu na veći ekran, ili dodavanjem tastature i miša transformiše telefon u PC sa Windows 10 aplikacijama poput Microsoft Office-a, uz mogućnost simultanog obavljanja razgovora i drugih poslova.

- Superiorne performanse ovih premium telefona ogledaju se i u QuadHD AMOLED display-u sa gustinom piksela od čak 564ppi, što omogućava odličnu vidljivost fotografija, videa ili sadržaja za čitanje, čak i pri direktnoj izloženosti sunčevom svetlu.

- Microsoft PureView tehnologija ugrađena je i u Lumia 950 i Lumia 950 XL kamere, sa izuzetnim senzorima od 20MP i trotonskim LED prirodnim blicem. Kamera beleži savršene fotografije čak i u najzahtevnijim uslovima, a one potom mogu biti automatski sinhronizovane preko svih Windows 10 uređaja i podeljene sa prijateljima i porodicom, uz pomoć Windows Photo aplikacije.

- Kako bi sve ove karakteristike bile moguće, oba telefona opremljena su najsavremenijom generacijom Qualcomm® Snapdragon™ procesora, uz pomoć kojih se svi zadaci obavljaju brže.

- Potpun set specifikacija Lumia 950 i 950 XL dostupan je OVDE

Ova dva vrhunska telefona naći će se u narednim danima u ponudi ovlašćenih Microsoft partnera, po ceni od 628 EUR / 76.999 RSD (sa pdv) za Lumia 950 model.

Tekst: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    kad i gde?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.