Procurele nove fotografije HTC One X9 smartphonea


U kineskim medijima procurelo je još fotografija novog HTC-ovog smartphonea srednjeg cenovnog ranga koji tek treba da bude predstavljen. Reč je o HTC One X9 smartphoneu za kojeg se pretpostavlja da će zvanično biti predstavljen na Mobile World Congressu 2016, koji će se održati sredinom februara u Barseloni.

Fotografije i ovaj put prikazuju metalno kućište uređaja i generalno dopadljiv dizajn koji ne odskače od većine današnjih smartphonea koje imamo u ponudi.



Poznate su i neke specifikacije One X9 uređaja, pa se tako zna da je reč o uređaju sa 5,5-inčnim ekranom full HD rezolucije, koji će dolaziti sa osmojezgrenim MediaTek 6795 procesorom i 2GB RAM-a te 16GB internog prostora za skladištenje podataka. Pored ove verzije, uređaj će imati i drugu koja će sadržati 3GB RAM-a i 16GB interne memorije.

HTC One X9 će imati Ultrapixel prednju kameru od 4MP (koja selfieje hvata i u uslovima niskog osvetljenja) i zadnju od 13MP, bateriju od 3000 mAh, a imaće i podršku za 4G mrežu, Wi-Fi i Bluetooth.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.