Tronsmart Vega S95 - odlični TV box sa 4K podrškom


Tronsmart Vega S95 je odlični media player koji povezujete sa vašim televizorom kako bi dobili odlično multimedijalno iskustvo. Ovaj box podržava najviše standarde kvaliteta slike, pa tako putem njega možete reprodukovati i 4K video u 60 fps.

Skoncentrišimo se na najskuplji i najbolji model za koji će se većina odlućiti (razlike u ceni modela nisu preterano velike), a razlika je uglavnom u količini RAM-a i interne memorije, a najskuplji model donosi i SATA interfejs.

Dakle, za samo 99.99 dolara (a pritom možete uzeti vaučer i umanjiti za čak 10 dolara) dobijate TV box sa četverojezgrenim procesorom, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, SATA interfejsom, WiFi povezivanjem, Bluetooth-om, i Android 5.1 kao pokretačem.

Tu su i LAN, USB portovi, ulaz za memorijske kartice i naravno HDMI povezivanje. U pakovanjuu ćete dobiti i daljinski upravljač.

Ovaj odlični gadget, podržava Miracast prenos, pa tako igrice možete igrati na velikom ekranu, gledati omiljene filmove u 10 bita i sa H.265 hardverskim dekodiranjem.

Tronsmart Vega S95 možete nabaviti na Geekbuying webshopu i ne zaboravite da uzmete vaučer za 10 dolara popusta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.