Uber-ovom novom aplikacijom naručujete hranu


I dok Uber u Srbiji još uvek nije dostupan u svojoj originalnoj formi, u Severnoj Americi mu se forma iz meseca u mesec menja, proširuje i unapređuje. Servis od nedavno nudi i uslugu naručivanja hrane, a kako je ova mogućnost dobro prihvaćena iz Uber-a su odlučili da pokrenu odvojeni servis - uberEATS.

Novi servis je dobio odvojenu aplikaciju kroz koju će korisnici moći da naruče omiljeno jelo, baš kao što bi naručili prevoz, ali s dodatnim i proširenim opcijama prilagođavanja narudžbine. Usluga je za sada dostupna isključivo u Torontu, koji će poslužiti kao testni grad pre širenja na nove lokacije.

"Procenili smo da nije dobro komplikovati stvari. S Uber-om je dovoljno pritisnuti ikonicu i naručićete prevoz.“ - rekao je Uber-ov Jason Droege - "Kad pomislite na hranu stvar postane složenija. Iskustvo treba sopstveni ekosistem kako bi bilo pristupačno.“

uberEATS je u sklopu osnovne Uber-ove aplikacije trenutno dostupan u 12 severnoameričkih gradova, a s dolaskom odvojene aplikacije trebao bi se ubrzano širiti. Suludo je očekivati da će se uskoro pojaviti u Srbiji, ali nikad ne znate… možda nas iznenade.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.