Facebook dobija opciju za live streaming videa


Ukoliko posedujete iPhone i koristite neku od aplikacija za live streaming videa poput Periscope-a ili Meerkat-a, imamo potencijalno dobre vesti za vas. Naime, Facebook je objavio kako je njihova Live Video opcija, koja korisnicima omogućava jednostavan live streaming videa, nakon testnog perioda, sada i zvanično dostupna korisnicima iPhone-a u Sjedinjenim Državama.

I budite bez brige - kako prenosi Engadget, Live Video će postati dostupan i korisnicima Facebook-a u drugim državama nekada tokom sledećih nekoliko nedelja, dok će je vlasnici Android uređaja dobiti nekada "uskoro".

Način na koji Live Video funkcioniše je jednostavan - unutar Facebook aplikacije odaberite opciju Update Status i potom kliknite na Live Video ikonicu, nakon čega možete odabrati kome želite omogućiti da gleda vaš stream. Nakon što završite sa streamanjem, video će biti spašen poput standardnog klipa i objavljen na vašem profilu, a tu su i opcije za njegovo brisanje, ukoliko ga ne želite sačuvati za ponovno gledanje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.