Lenovo Vibe S1 Lite - jeftini telefon za ljubitelje selfija


Kompanija Lenovo predstavila je novi, pristupačni pametni telefon Vibe S1 Lite namenjen ljubiteljima snimanja selfie fotografija. Uprkos imenu, Vibe S1 Lite nema mnogo sličnosti s modelom Vibe S1 koji se na tržištu pojavio pre oko tri meseca.

Vibe S1 Lite za razliku od Vibe S1 telefona nema dve selfie kamere, već samo jednu sa Sony-jevim 8-megapikselnim senzorom i LED flashom. Zadnja kamera sadrži 13-megapikselni senzor, autofokus s detekcijom faze kao i dvostruki (dual tone) LED flash.

Tu je i 5-inčni ekran sa Full HD rezolucijom (što daje gustoću prikaza od 440 ppi-a), MediaTek-ov MT6753 čip sa osam Cortex-A53 jezgri na taktu od 1,3 GHz i Mali-T720 grafikom, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširive microSD karticama sa kapacitetom do 32 GB.

Baterija unutar telefona ima kapacitet od 2700 mAh, postoji podrška za 4G LTE mreže, a operativni sistem je Android 5.1 Lollipop (u kombinaciji sa Vibe UI interfejsom). Dimenzije telefona su 145 x 71 x 8.5 milimetara, a težina 129 grama.

Za sada nije poznato kada će se Lenovo Vibe S1 Lite pojaviti na tržištu, ali njegova preporučena cena će iznositi 199 američkih dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.