LG G5 dolazi sa dodatnim ekranom i dve zadnje kamere


Predstavljanje novog LG-a G5 dogodiće se u prvom kvartalu ove godine, dakle relativno brzo. Ako je verovati anonimnom insideru s najnovijim glasinama, ovaj model bi mogao da sadrži dodatni ekran kao nedavno predstavljeni model V10. Osnovni ekran bi zato trebao da bude smanjen na 5,3 inča, da bi se iznad njega smestio dodatni s rezolucijom od 160 x 1040 tačaka.

Prethodne glasine su već sugerisale da će zadnja 16 MP kamera biti potpomognuta dodatnom kamerom, što će joj omogućiti okidanje fotografija pod uglom od 135 stepeni. Ispod poklopca bi se trebali naći Snapdragon 820 i 3 GB RAM-a, kao i interna memorija od 32 GB u osnovnom modelu, iako za sada nema informacija o većima.

Glasine takođe sugerišu da će G5 sadržiti 2800 mAh bateriju, što je za 200 mAh manje nego na G4. Ovo ne zvuči ohrabrujuće, ali bi novi Snapdragon 820 navodno trebao biti štedljiviji. Ukoliko LG dodatno optimizuje softver, autonomija na kraju možda i ostane ista kao na prethodniku.

Uređaj bi trebao da sadrži i tzv. Magic Slot funkcionalnost, koja bi mu osigurala povezivanje s dodatnim hardverom. Tako bi uređaj bio u stanju da snima panoramske fotografije od 360 stepeni, a dobio bi i podršku za povezivanje sa fizičkom tastaturom.

Na slici: LG V10
Foto: Cnet

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.