Microsoft objašnjava kako da isključite notifikacije koje vas smaraju da pređete na Windows 10


Kako prenosi Engadget, Microsoft je nedavno na svom sajtu objavio tutorial u kojem objašnjava kako da na Windows 7 i Windows 8 računarima isključite notifikacije koje vam preporučuju da ih nadogradite na Windows 10.

Kompletan tutorial možete pronaći na ovoj adresi, iako vredi napomenuti da je za isključivanje spomenutih notifikacija i Get Windows 10 aplikacije neophodno roviti po registry-ju, tako da manje iskusni korisnici trebaju da budu posebno oprezni. S obzirom koliko navaljuju da se uradi nadogradnja, bilo bi skroz čudno da je postupak jednostavan...

A osim što su korisnicima svojih starijih operativnih sistema objasnili kako da isključe notifikacije za nadogradnju na Windows 10 ukoliko ih više ne žele gledati, iz Microsoft-a su odlučili omogućiti nadogradnju korisnicima određenih verzija Windows-a za manje firme i organizacije, koje do sada nije bilo moguće nadograditi na Windows 10. Kao i spomenuti tutorial, više informacija o novim mogućnostima nadogradnje možete pronaći na gornjem linku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.