Oculus Rift stiže u martu, košta 600 dolara


Kao što je i bilo najavljeno, Oculus VR je juče počeo sa primanjem prednarudžbina za svoj dugo očekivani VR headset Oculus Rift. Ali,  čega smo se najviše bojali je upravo postalo vrlo stvarno - Oculus Rift će biti prilično skup i koštaće celih 600 američkih dolara.

Ukoliko Rift i sami poželite naručiti, na zvaničnom sajtu ćete primetiti napomenu kako bi isporuke trebale krenuti u martu ove godine, a nemojte zanemariti ni činjenicu da će vam trebati i adresa u jednoj od 20 država u koje će Oculus VR vršiti dostavu svog headseta (jednom pogađajte ima li Srbije na toj listi).

Ako ništa, kupovinom Rift-a ćete dobiti i Xbox One kontroler, kao i par VR igara - šareni platformer Lucky's Tale kao i predivnu svemirsku pucačinu EVE: Valkyrie.

Podsećamo, Oculus je još sredinom prošle godine objavio i preporučene hardverske zahteve za uživanje u VR igrama, a vredi napomenuti da njih možete primeniti na igre koje će izdati Oculus Studios, dok će brojni drugi VR naslovi verovatno zahtevati drugačije - i neretko jače i, samim tim, skuplje - PC konfiguracije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.