Ulefone Power - 6050 mAh baterija i ostale odlične specifikacije


Ukoliko želite uređaj sa velikim kapacitetom baterije, od recimo 6050 mAh, a pritom i da ostale specifikacije uređaja budu odlične, Ulefone Power je definitivno uređaj za vas.

Ulefone Power dolazi sa ekranom dijagonale 5.5 inča i 1920x1080 px rezolucije, preko koga se nalazi Corning Gorilla Glass 3 zaštitno staklo. Procesor je 64-bitni osmojezgreni MTK6753 koji radi na taktu od 1.3GHz, ima 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koju je moguće proširiti memorijskim karticama do 128 GB.

Skener otiska prsta (koji inače otključava uređaj za 0.1 do 0.3 sekunde) se podrazumeva, kao i mogućnost povezivanja na 4G mreže. Takođe, tu je i brzo punjenje, a prema rečina proizvođača, za samo 5 minuta, uređaj će biti dovoljno pun za čak 2 sata razgovora. Sa kapacitetom baterije od spomenutih 6050 mAh, proizvođač nas uverava da će biti moguće uređaj koristiti 4 dana pri normalnoj upotrebi ili 63 sata razgovora.



Zadnja kamera ima rezoluciju od 13 MP, a radi se o Sony-jevom IMX214 senzoru, dok je napred kamera od 5 MP. Kućište ima metalni okvir, a možete da birate između tri zadnja poklopca - crnog, belog i drvenog. Uređaj ima predistaliran Android 6.0.

Ulefone Power, po rečima proizvođača "ovogodišnji flagship killer" u prednarudžbinama košta samo 179.99 dolara sa besplatnom dostavom, što važi i za Srbiju, a narudžbinu možete da izvršite na Gearbest webshopu klikom ovde. Na tom linku dobićete još više informacija o ovom telefonu, a usput možete da pogledate i ostale Ulefone telefone koji su na promociji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Uu ovo deluje super, samo se plasim da narucim zbog carine, ima da me oderu


  2. Bata kaže,

    Da li moze da se kupi u Srbiji


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.