HTC predstavio Desire 530, 630 i 825 telefone


Sa ambicijom stvaranja jedinstvenih uređaja, HTC je danas predstavio svoje najnovije pametne telefone. Inspirisani urbanom modom, sva tri najnovija modela u familiji Desire – HTC Desire 530, 630 i 825 – na suptilan način spajaju modu i potrošačku elektroniku. Upotrebom specijalnog „micro splash“ efekta rasprskivanja i nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki proizvedeni telefon postaje ličan i ujedno jedinstven.

Isticanje – od mode do telefona
Zaigravši na kartu ličnog ukusa korisnika, njihove želje da se istaknu i budu drugačiji, kao i činjenice da su pametni telefoni danas modni dodatak isto koliko i lični tehnološki centar, HTC-ov dizajnerski tim je iskoristio tehniku slikanja koja svaki telefon tretira kao slikarsko platno. Korišćenjem posebno dizajniranih mlaznica sa različitim podešavanjima pritiska i viskoziteta boje, uspeli su da stvore uređaj koji ne samo što izgleda drugačije, već je potpuno jedinstven na tržištu.

Dostupni u različitim varijantama boja – remiksu oblak-bele sa dvobojnom „micro splash“ obradom, grafitnosivom remiksu sa zlatnom „micro splash“ obradom kod modela Desire 630 i 825, kao i u grafitnosivoj i oblak-beloj boji (Graphite Grey i Solid Stratus White) Desire 530, novi telefoni donose potpuno lično iskustvo svakom korisniku.

Znajući da korisnici vole da prilagođavaju svoj stil i da budu ispred trendova, naši stručnjaci za dizajn stvorili su i dvotonsku kopču na delovima kućišta koji se razdvajaju, dodali uzicu po uzoru na kaiševe na torbicama, kao i preko 25.000 tema koje vam omogućavaju da menjate boje i pozadine u skladu sa svojim omiljenim fotografijama.



„HTC je svoju reputaciju izgradio spojem vrhunskog industrijskog dizajna i pametnih funkcionalnosti“, kaže Čialin Čeng (Chialin Chang), predsednik sektora prodaje u kompaniji HTC. „No, za korisnike koji uz to žele i mogućnosti personalizacije i osećaj takve individualnosti da svoj telefon tretiraju i kao modni dodatak, morali smo da stvorimo nešto potpuno drugačije. Zato danas predstavljamo najjedinstvenije Desire modele ikada”, izjavio je Čeng.

Zvuk kakav dolikuje
Nije sve u dizajnu. Zvuk je takođe veoma važan, i dok je izbor muzike nešto sasvim lično, želju za visokim kvalitetom zvuka delimo svi. Modeli Desire 630 i 825 sertifikovani su za reprodukciju zvuka visoke rezolucije (Hi-Res Audio) i dolaze sa HTC-ovim revolucionarnim ozvučenjem BoomSound i tehnologijom Dolby Audio™. Reprodukcija muzike je četiri puta detaljnija u poređenju sa CD kvalitetom, što garantuje bogatiji i još dinamičniji zvuk. Uz Desire 630 i Desire 825 isporučuju se i Hi-Res slušalice koje obezbeđuju još verniju reprodukciju muzike.




Snimite savršenu fotografiju
Procenjuje se da mladi u toku života snime do 25.000 autoportreta, te je očekivano da i kvalitet fotografije bude na zadovoljavajućem nivou. Zato su novi telefoni osmišljeni sa prednjom kamerom rezolucije 5 MP i imaju namenske funkcije automatskog okidanja i okidanja glasom (Auto Selfie i Voice Selfie), uz pomoć kojih možete da snimite fotografiju bez fizičkog okidanja ili dodira tastera. Integrisana opcija „brze šminke“, Live Make-Up, na modelima Desire 630 i 825, omogućava retuširanje/doradu lica, da uvek izgledate odlično – baš kao i vaš telefon.

Precizan inženjering nastavlja se zadnjom kamerom rezolucije 8 MP na modelu HTC Desire 530, odnosno 13 MP na modelima Desire 630 i Desire 825, a ugrađen je i senzor BSI, koji povećava količinu primljenog svetla na senzoru i obezbeđuje fantastične fotografije, bez obzira na doba dana. Dodatne funkcije, kao što su uzastopno okidanje ili snimanje panoramskih snimaka, omogućuju vam da uhvatite brz pokret i stvarate profesionalne fotografije pejzaža, uz aplikaciju Google Photos kao savršenom mestu za skladištenje fotografija i videozapisa.




Odličan osećaj uz odličan izgled
Uz telefon koji vas odličnim izgledom izdvaja iz mase, želećete da se i osećate jednako dobro. U Desire 825 integrisan je HTC Sensor Hub – funkcionalnost koja vam omogućava da pratite stanje svog organizma. Uvek uključen, HTC Sensor Hub snima vaše aktivnosti, gestove i dinamičke pokrete, i omogućava statistiku u realnom vremenu koja automatski može da se poveže sa nekim od najpopularnijih zdravstvenih i fitnes servisa i aplikacija među kojima su Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking, kao i Google Fit.

Dostupnost
HTC Desire 530, 630 i 825 će širom sveta biti dostupni u maloprodaji i online na htc.com, od marta 2016.

Tekst i foto: HTC PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.