Microsoft konačno otkriva šta donose nadogradnje na Windows 10


Microsoft je s Windows-om 10 doneo jednu bitnu promenu – nadogradnje se plasiraju odmah čim budu spremne, a ne kao ranije – svakog drugog utorka u mesecu. Međutim, Microsoft je iz nekog razloga odlučio da uz nadogradnje ne dostavlja i opise šta pojedina nadogradnja čini vašem operativnom sistemu.

Uz klasičnu paranoju kako Windows 10 beleži i dostavlja sve vaše podatke Microsoft-u, ovakva odluka je samo dolila ulje na vatru te su se mnogi korisnici zapitali šta to Microsoft skriva od nas? Očekivano jedan od najčešćih zahteva koje je Microsoft primio putem Windows Feedback aplikacije je upravo uvođenje opisa nadogradnji.

Ovih dana, gotovo sedam meseci od službenog "puštanja u promet" Windows 10 OS-a Microsoft je konačno popustio i pokrenuo posebnu Internet stranicu – Windows 10 update history. Kako joj sami naziv kaže ovde će se nalaziti detaljni opisi, što novo pristigle nadogradnje ispravljaju ili po prvi put novo donose na Windows 10.

Nove nadogradnje stigle su 9. februara i donose dosta bitnih ispravki, od krpanja bezbednosnih rupa u Edge browseru, ispravki problema vezano uz autentifikaciju korisnika do poboljšanja bezbednosti samog Windows kernela.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.