Poznati detalji o Outlook.com Premium usluzi


Zahvaljujući korisniku Twitter-a s korisničkim imenom WalkingCat, poznati su određeni detalji o budućoj Microsoft-ovoj Outlook.com Premium usluzi. Spomenuti twitteraš poziva se na web-stranicu na kojoj se može prijaviti s ciljem pozivnice za korišćenje Outlook.com Premium usluge.

Priložena fotografija na Twitter-u tako daje naslutiti da će u sklopu Outlook.com Premium usluge korisnici dobiti pet personalizovanih adresa elektronske pošte, jednostavnije automatsko deljenje datoteka, kalendara i kontakata između osoba koje koriste te adrese, Outlook.com servis bez reklamnog sadržaja te pristup novom, modernijem Outlook.com servisu.

Personalizovane adrese elektronske pošte omogućiće odabir sopstvenih personalizovanih domena za Outlook.com adrese elektornske pošte.

Za potrebe ostvarivanja ove usluge Microsoft će se osloniti na kompaniju GoDaddy, a domeni će biti besplatni tokom prvog meseca korištenja usluge, ali potom će se plaćati prema uobičajenom cenovniku GoDaddy-a. Usluga Outlook.com Premium biće besplatna za pretplatnike na Office 365 uslugu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.