Toshiba pokreće program ''Make IT work'' širom Evrope


Toshiba Europe danas objavljuje pokretanje programa „Make IT work“, panevropske inicijative usmerene ka poslovnim partnerima i korisnicima u korporativnom i srednjem segmentu tržišta. „Make IT work“ će biti zajednička platforma za Toshibinu kompletnu ponudu računarskih tehnologija za poslovnu primenu i iskaz snažne posvećenost kompanije tom tržištu. Kampanja će ujedno podržati i nove Toshibine linije namenskih poslovnih uređaja, dostupnih širom Evrope.

„Make IT work“ je Toshibina inicijativa pokrenuta kao potvrda snažne poziciju kompanije da odgovori na rastuće potrebe profesionalnih okruženja, kako širokim izborom B2B rešenja tako i na nivou konsultantskih usluga i podrške koje pruža svojim partnerima i klijentima.

Bogat izbor poslovnih modela Toshiba računara, najširi do sada, sastoji se od dvanaest novih platformi među kojima su i vrhunski laptop i hibridni uređaji – Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C i Portégé Z20t-C. U osnovi svih modela su Toshibini ključni koncepti bezbednosti, pouzdanosti, mogućnosti povezivanja i upravljivosti. Tu je i nova, 6. generacija Intel® Core™ procesora koja u spoju sa Windows 10 operativnim sistemom predstavlja ključnu komponentu za optimalne performanse i maksimalno trajanje baterije.

„Nezapamćeni nivoi tehnoloških inovacija donose kompanijama neverovatne prilike za unapređivanje svojih poslovnih aktivnosti. Veliki izazov naročito za kompanije u segmentu srednjih i velikih preduzeća je, pri tom, implementacija novih tehnologija za povećanje efikasnosti - uz istovremeno garantovanu bezbednost podataka i potpune pouzdanosti za zaposlene“, prokomentarisao je Horhe Borhes (Jorge Borges), rukovodilac B2B marketinga u kompaniji Toshiba Europe, i nastavio: „Upravo taj deo podupire naša ‘Make IT work’ kampanja – verujemo da je to prava platforma kojom ćemo uveriti kompanije da možemo da im pomognemo u usvajanju pametnije i efikasnije IT strategije, na svakom koraku puta.”

„Izuzetno smo ponosni i na svoje nove poslovne računare. Odlikuje ih neprevaziđen nivo bezbednosti, pouzdanosti i upravljivosti, po kojima su Toshibina rešenja inače poznata, i to po isplativim cenama koje omogućuju visok nivo povraćaja investicija,” naglasio je Horhe Borhes.

Uz hardverske uređaje, Toshiba nudi širok dijapazon B2B rešenja među kojima je i Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) usluga koja omogućava kompanijama da lako upravljaju uređajima u portfoliju svoje imovine, kao i kompletne i sveobuhvatne alate za postizanje efikasnosti i saobraznosti uređaja.

Lansiranje „Make IT work“ kampanje, podržano investicijom od preko milion evra, reafirmiše Toshibinu predanost tržištu poslovnih korisnika posebno u korporativnom i sektoru srednjih preduzeća, i sledi u nizu prethodnih inicijativa poput „Get Modern with Toshiba“ i „Toshiba Means Business“, koje su zabeležile veliki uspeh u sektoru malih i srednjih preduzeća.

„Make IT work“ program će biti podržan PR i marketinškom kampanjom koja će obuhvatati i direktne e-mail akcije, video materijale o proizvodima, veb-banere i mikro veb-stranice.

Za više informacija molimo posetite „Make IT work“ veb-lokaciju – www.toshiba.eu/work, kao i novu LinkedIn stranicu: www.linkedin.com/company/toshiba-business-computing-solutions

Foto i video: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Ajd neka im proradi ;)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.