Već sada znamo sve o Samsung Galaxy S7?


Naš stari znanac Evan Blass (@evleaks), iako je službeno odustao od tog posla, i dalje dobija i prosleđuje bitne i tajne informacije koje "cure" iz lanaca nabavki velikih proizvođača pametnih telefona. Ovih dana Evan se zabavlja s informacijama o nadolazećem Samsung-ovom flagshipu, koje mu s vremena na vreme dolaze.

Iz mnoštva glasina @evleaks je izdvojio ovaj članak i ilustraciju objavljene u Venturebeatu (slika ispod), i rekao da je reč o 100% tačnim informacijama. Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge doći će s dijagonalama od 5,1 i 5,7 inča, imaće ulaze za MicroSD kartice, i biće otporni na vodu i prašinu (sertifikat IP 67).

AMOLED ekrani oba uređaja imaće rezoluciju od 1440 x 2560 tačaka, te će biti osetljivi na pritisak (Force Touch). Baterije im neće biti zamenjive, a podržavaće bežično punjenje. Pogonski SoC biće Samsung-ov Exynos 8 Octa 8890, a na nekim tržištima moguće je da to bude i Qualcomm-ov Snapdragon 820.



Možda najveće iznenađenje skriveno je u specifikacijama kamere – one će kod oba S7 modela imati rezoluciju od "samo" 12 megapiksela (modeli S6 imali su 16 mpx), ali će omogućiti otvor blende do f/1.7 (u poređenju s f/1.9 na prošlom modelu).

Samsung Galaxy S7 (5,1”), Samsung Galaxy S7 Edge (5,1”) i Samsung Galaxy S7 Edge Plus (5,7”) biće predstavljeni 21. februara, tada ćemo saznati da li su ovi navodi zaista 100% tačni. I za kraj – izgled. Dok kod Edge modela nema prevelike promene u izgledu, "obični" S7 izgleda baš kao... zaključite sami. Cena modela nije poznata, niti je neko pokušavao da nagađa...

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.