BlackBerry Priv najbrže dobija Google-ove bezbednosne zakrpe


Nakon što je BlackBerry počeo da pravi uređaje bazirane na operativnom sistemu Android, javila se potreba da svojim korisnicima ponude jednaki nivo bezbednosti i stabilnosti kakva je bila prisutna na uređajima baziranim na BlackBerry OS platformi.

To se ostvaruje putem vrlo brze dostupnosti Google-ovih redovnih mesečnih bezbednosnih zakrpi za operativni sistem Android. BlackBerry se pohvalio kako njihov pametni telefon BlackBerry Priv najbrže dobija mesečne bezbednosne zakrpe.

Tu tvrdnju potkrepili su testiranjem u kojem je učestvovao BlackBerry Priv i još devet drugih modela pametnih telefona baziranih na Android-u koje BlackBerry nije imenovao. Objavljena je tablica koja se tiče poslednja četiri meseca i prikazuje broj dana koji su protekli od kada je Google izdao bezbendosnu zakrpu do njegove implementacije u BlackBerry Priv i spomenutih devet uređaja drugih proizvođača.

Kako je vidljivo iz tablice, BlackBerry Priv je nadogradnje tokom sva četiri meseca dobio trenutno, odmah nakon što ih je Google objavio. Uređaji koji su dobili bezbednosnu zakrpu na dan kad ih je Google objavio označeni su zelenom bojom (na tablici je to samo BlackBerry-jev uređaj), žutom su označeni oni uređaji koji su zakrpu dobili u roku od jedne nedelje, a crvenom oni koji su dobili zakrpu nakon više od jedne nedelje ili je uopšte nisu dobili.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.