Google Photos dobio pametnije foto albume


Google je predstavio novu opciju koja je već sada dostupna korisnicima njihovog Photos servisa, a koja će za njih automatski kreirati kreirane albume fotografija.

"Počevši od danas, nakon što odete na putovanje ili neki događaj, Google Photos će vam predložiti automatski kreiran album fotografija, koji će činiti samo vaše najbolje fotografije. Ova opcija će u album takođe dodati i mape na kojima će biti prikazane lokacije na kojima su fotografije snimljene, jer se nekada nije lako setiti kasnonoćne večere sa vašeg road tripa, ili kampa u kojem ste podigli šator nakon što ste tamo stigli kasno navečer," stoji u postu objavljenom na zvaničnom Google blogu.

Nakon što im Google Photos predloži automatski kreiran album fotografija, korisnici će moći ubaciti i kratke tekstualne opise slika, ali i uključiti kolaboraciju, kako bi i drugi ljudi sa kojima žele podeliti album u isti mogli ubaciti vlastite fotografije. Naravno, ukoliko nisu najzadovoljniji sa njima, tu je i opcija za editovanje automatski kreiranih albuma.

Ova opcija je već dostupna korisnicima Google Photosa na Androidu, iOS-u i na webu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.