Microsoft više ne prihvata Bitcoin na Windows store-u


Od sada će svi oni koji kupuju aplikacije preko Microsoft Store-a morati sve kupljeno da plate konvencionalnim novcem. Naime, kompanija je promenila neke stavke u svojoj sekciji sa čestim pitanjima i odgovorima, u kojoj sada stoji da više neće prihvatati Bitcoin digitalnu valutu na svojoj online prodavnici.

Oni koji na svom računu još uvek imaju određenu sumu u Bitcoinima, mogu je iskoristiti za kupovinu aplikacija, ali neće više moći da se snadbevaju sa Bitcoin-ima, niti dobiti povrat novca.

Iako iz Microsoft-a još uvek nisu objasnili svoju odluku, neki smatraju da je kompanija donela zato što možda ne postoji dovoljan broj ljudi koji kupuju Bitcoin valutom da bi to opravdalo postojanje i održavanje neophodnog koda.

DOPUNA: Microsoft je objavio da je informacija da se na Windows online prodavnici više ne prihvata Bitcoin greškom objavljena. Kompanija se izvinjava korisnicima, a poruku da se Bitcoin više ne može koristiti na Microsoft Store-u je već obrisala. Još uvek nije jasno kako je došlo do ovakvog nesporazuma unutar firme.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.