PlayStation VR stiže u oktobru po ceni od 399 evra


Sony je napokon spreman da konkretnije priča o svojim planovima za virtuelnu stvarnost, a prvi korak jeste potvrda datuma izlaska PlayStation VR-a. Sony-jev VR headset na tržište će stići u oktobru ove godine, a prema očekivanjima biće znatno jeftiniji od konkurencije - koštaće 399 evra (399 USD, odnosno 349 GBP).

Vest je potvrdio Sony-jev Andrew House dodavši da na VR sadržajima za PlayStation VR već sada radi više od 230 izdavača i developera, te da će korisnici njegovog uređaja na raspolaganje dobiti niz sadržaja svih žanrova. Službene informacije kažu da seza PlayStation VR već priprema više od 160 igara, a do kraja godine trebali bismo dobiti najmanje 50 igara.

"Već po predstavljanju PlayStation VR-a na GDC-u 2014. godine dobili smo pozitivne povratne informacije od igrača i developera." - napisao je House u službenom saopštenju - "Kako bismo bili sigurni da možemo pripremiti i dostaviti dovoljno hardverskih jedinica svojim kupcima odlučili smo uređaj u slobodnu prodaju pustiti u oktobru ove godine. Želimo vam se zahvaliti na strpljenju i neprestanoj podršci koju nam pružate. Više smo nego uzbuđeni što ćemo vam ponuditi izvrsno VR iskustvo.“

Sony će u nadolazećim mesecima krenuti u agresivnu promotivnu kampanju u sklopu koje će pokazati većinu igara koje ćemo na PlayStation VR-u moći zaigrati ove godine.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.