[VIDEO] Samsung Galaxy S7 Edge na brutalnim testovima


Samsung Galaxy S7 i njegov alter ego Edge u prodaju stižu uskoro, a sada je na YouTube-u osvanuo jedan od prvih BDSM testova. Popularni Zach s kanala JerryRigEverything je tako novom Galaxy-ju S7 Edge pripremio pravi sadistički tretman, na kojem se može videti kako se uređaj ponaša pod grebanjem oštrim predmetima, rezanjem nožem, paljenjem upaljačem i savijanjem.

S obzirom da se radi o ekstremnim uslovima testiranja, uređaj je na kraju završio prilično oštećen, ali pritom je pokazao izuzetnu izdržljivost. Jedan od najzanimljivijih delova testa je savijanje, koje je pokazalo da uređaj zapravo ne može saviti. I pod najjačim pritiskom, aluminijum je zadržao formu, ali se malo odvojila poleđina, što je uzrokovalo gubitak vodootpornosti.

Video možete pogledati u nastavku, ali ako imate slabe živce, manje od 18 godina ili se ježite na grebanje igle po staklu, radije zaobiđite.




A sada donosimo jedan hardcore video! U pitanju je drop test, a pored S7 Edge, svoj život žrtvuje i jedan iPhone 6s Plus. Ekipa sa YouTube kanala EverythingApplePro donosi nam ovaj super video, koji nije preporučljiv osobama sa slavijim srcem. S7 Edge nije se baš lepo proveo, dok je iPhone 6s Plus pokazao zavidnu izdržljivost.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.