VKworld F1 - simpatični smartphone od samo 50 dolara


Da smartphone uređaji ne moraju da budu skupi, dokazuje kompanija VKworld, koja će uskoro na tržište pustiti model F1 sa cenom od samo 49.99 dolara. Naime, po ovoj ceni, već sada možete napraviti prednarudžbinu na GearBest webshopu.

Za cenu od 49.99 dolara, koja uključuje i besplatnu dostavu, ovaj telefon donosi sasvim solodne specifikacije. Naravno, ne očekujte mnogo, ali ukoliko niste zahtevni korisnik, ovaj telefon bi mogao da vas zainteresuje.

U lepom kućištu (barem sudeći prema fotografijama), VKworld je upakovao sasvim solidnu konfiguraciju. Procesor je četverojezgreni MTK6580 na taktu 1.3GHz uz Mali-400 MP grafiku. Tu je još i 1GB RAM-a, kao i 8GB interne memorije što deluje malo, ali moguće je proširiti microSD memorijskim karticama do 32 GB. Ekran ima veličinu od 4.5 inča i ne tako zavidnu rezoluciju od 854 x 480px.

Baterija ima kapacitet od tek 1850mAh, ali s obzirom na to da uređaj ne dolazi sa zahtevnim hardverom, ovo ne bi trebao da bude problem. Operativni sistem je Android 5.1, a moramo napomenuti da se radi samo o 3G telefonu, što znači da nema mogućnost povezivanja na 4G mreže, ali za ovu cenu to se ni ne očekuje.



Uređaj ima i zadnju kameru od 5 MP i prednju od 2 MP, a zanimljivo je da su čak i za prednju kameru stavili LED blic, što će selfije učiniti dosta kvalitetnijima u uslovima lošeg osvetljenja. Spomenimo i to da je uređaj Dual SIM.



Prednarudžbine za VKworld F1 smartphone su otvorene na GearBest webshopu, pa za samo 49.99 možete dobiti ovaj sasvim solidan telefon namenjen korisnicima koji nisu preterano zahtevni. Napomenimo i to da možete birati između crnog, belog, zlatnog i crvenog modela.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Jel ima neka caka zasto je ovo tako jeftino ili?


  2. Nema caka, bez brige :)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.