Word, Excel, Power Point i 1TB onlajn prostora za skladištenje za 489,99 dinara mesečno


Svakodnevni život podrazumeva oslanjanje na savremene tehnologije kako bismo bili što fleksibilniji i efikasniji u ostvarivanju svega što želimo i moramo da postignemo u toku dana. Mobilnost, povezanost, i laka dostupnost informacija predstavljaju osnovu svake uspešne komunikacije i saradnje. Uz to, sada više ne moramo juriti za najnovijim verzijama softvera, jer oni sami stižu na naše uređaje. Ne moramo brinuti ni o bezbednosti i privatnosti svojih dokumenata i podataka, jer je Microsoft prvi među velikim pružaocima usluga u računarskom oblaku (cloudu) usvojio međunarodni standard o privatnosti.

Kao nikada pre, softver je sada dostupan po vrlo pristupačnim cenama. Za svega 488,99 dinara možete imati uvek najnovije verzije dobro pozatih aplikacija i potpuno nove verzije Office 2016 programa kao što su Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, a pri tom i čak 1TB onlajn prostora za skladištenje. U toliki prostor možete smestiti na primer 86.000 pesama i milion dokumenata i pristupati im kada god poželite. Možete da nastavite da radite čak i kad niste na mreži.

Office 365 Personal pomaže vam da stvari obavljate praktično s bilo kog mesta, na svim svojim uređajima. I uvek je ažuran, tako da nikada nećete morati da brinete da ćete se zaglaviti sa starim verzijama. Pristup i rad na dokumentima, fotografijama, video zapisima, nikada nije bio jednostavniji, efikasniji i mobilniji.

Sa ovim paketom, po do sada najpristupačnijim uslovima, uklonjene su sve prepreke i problemi koji nastaju korišćenjem nepotpunih, nelegalnih, softverskih rešenja.

Više informacija i detalja možete pronaći na linku.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.