Xiaomi telefoni i dodaci po odličnim cenama


Xiaomi je kineski brend poznat po kvalitetnim gadgetima i niskim cenama. Ovu, relativno mladu kompaniju, zovu još i "kineski Apple, zbog "pozajmljivanja" izgleda uređaja, ali i visokog kvaliteta koji Apple nudi.

Naravno, Xiaomi ima mnogo niže cene, a upravo je to jedan od glavnih krivaca za njegov uspeh. Odlični Xiaomi telefoni sada su na super popustu.

Mi 4, Redmi 3, Redmi Note 3 samo su neki od modela na popustu, a tu je i nedavno predstavljeni Mi 5 smartphone. To je ovogodišnji flagship i ponos kompanije.

XiaoMi Mi5 32GB je trenutno u fazi prednarudžbina po ceni od 439.99 dolara. Pokretan je Qualcomm-ovim Snapdragon 820 proceosrom, a sadrži 3 GB RAM-a. Za one opterećene brojevima, Xiaomi Mi 5 s preko 142.000 bodova na AnTuTu benchmark-u šije Samsung Galaxy S7 i LG G5.

Mi 5 je prvi Xiaomi s home dugmetom, koje će poslužiti kao čitač otisaka prstiju. Već se na slikama može videti da su se u Xiaomi-ju potrudili kad je dizajn u pitanju. Mi 5 će doći u crnoj, beloj i srebrnoj boji kućišta.



Posebno je zanimljiva kamera koja dolazi sa senzorom od 16 megapiksela, dvostrukim LED blicem i mogućnošću snimanja 4K videa. Kamera je optički stabilizovana i to u čak četiri smera. U Xiaomi-ju navode da će ova četverosmjerna stabilizacija dati osetno bolje rezultate u lošijim uslovima osvetljenja i pri snimanju videa. IMX 298 16 MP senzor je proizveo Sony, i dolazi s Phase Detection autofokusom. Prednja kamera dolazi s 4 MP senzorom, ali s pikselima od 2 mikrona.

Operativni sistem je MIUI 7, temeljen na Android-u 6.0. Jedna od novosti novog MIUI-ja su MI video pozivi koji donose funkciju ulepšavanja, igranja igara unutar video poziva, poboljšane komunikacije slikama dok traje poziv i raznim zabavnim efektima svojstvenim za kinesko tržište.

Posetite GearBest webshop i nabavite neki od odličnih Xiaomi uređaja na popustu. Ako vam ne treba telefon, mžete nabaviti i neki od odličnih ododataka poput power bank-a. Mi svakako preporučujemo Mi 5, a vi izaberite u skadu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.