Amazon zabranio prodaju USB-C kablova lošeg kvaliteta


Moglo bi se reći da je Google-ov inžinjer Benson Leung, koji je poslednjih nekoliko meseci neumorno pisao recenzije USB-C kablova, toliko da smo ga već spominjali, a sve kako bi ljude uputio u to kako da prepoznaju one najkvalitetnije među njima, izvojevao malu, ali bitnu pobedu, jer je Amazon promenio pravila i zabranio prodaju USB kablova koji ne odgovaraju propisanim specifikacijama.

"Bilo koji USB-C kabl ili adapteru sličan proizvod koji nije u skladu sa standardnim specifikacijama propisanim od strane USB Implementers Forum Inc-a" zabranjeno je prodavati na Amazonu, stoji sada u uslovima korišćenja.

Recenzirajući sve te kablove, Leung je otkrio da mnogi od onih cenovno najpristupačnijih i najrasprostranjenijih, mogu izazvati različite probleme, pa čak i prouzrokovati kvar koji dovodi do potpunog prestanka rada laptopa.

Ukoliko imate običaj da preko Amazon-a kupujete ovakvu opremu, uključujući i USB Type-C kablove, onda vam preporučujemo da pre kupovine pročitate Leungove recenzije, koje možete pronaći ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.