Još ima nade za Windows 10 mobile uređaje


U svetlu sve učestalijih spekulacija oko sudbine Windows 10 Mobile platforme, Microsoft je poslao službeni e-mail svim kompanijama uključenim u ovaj projekt. Izjavu potpisuje Terry Myerson, izvršni potpredsednik Windows Devices grupe, dakle isti zvaničnik koji je nedavno i pokrenulo lavinu spekulacija, izjavivši da mobilni uređaji Microsoft-u ove godine nisu u fokusu.

U mailu se navodi da je su u Microsoft-u svesni kako su partneri zabrinuti zbog glasina koje se tiču budućnosti Microsoft-ove mobilne platforme, i zato ih uverava da će isporučiti Windows 10 Mobile za sve "uređaje s malim ekranima" koji ih podržavaju.

Myerson isto tako navodi da Microsoft trenutno razvija sledeću generaciju proizvoda, te da nema potrebe sumnjati u njegovu opredijeljenost za Windows 10 Mobile platformu. "Microsoft veruje u važnost Windows 10 Mobile proizvoda za njegove partnere i podržavaće ga još godinama", rekao je Myerson, te dodao da su napravili plan za podršku za sve one koji će u budućnosti prodavati Windows 10 Mobile uređaje.

Eto, Myerson je očito morao malo izgladiti ono što je nedavno izjavio u intervjuu za The Verge, ali i dati jasnu poruku partnerima, kako bi ostavio utisak ozbiljne kompanije. Kakve će to Microsoft uređaje uskoro predstaviti, ostaje za videti, kao i to hoće li se, i u kojoj meri, njegovi partneri upuštati u proizvodnju sopstvenih uređaja temeljenih na ovom operativnom sistemu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.