Beograd iz #P9 perspektive


Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište regiona kompanija Huawei obeležila je nesvakidašnjim događajem za medije organizovanim u Beogradu, kom su prisustvovali novinari, blogeri i tviteraši iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Celodnevno druženje medija iz regiona počelo je panoramskim razgledanjem Beograda iz #P9 perspektive, a na krstarenje gradom predstavnici sedme sile uputili su se u specijalnom Huawei double- deceker autobusu. Tokom vožnje gosti su imali prilike da testiraju kameru novog člana P porodice koja je izrađena u saradnji sa poznatim brendom Leica.

Tokom obilaska grada, na jednoj od najpoznatijih lokaciji Beograda - Kalemegdanu, Huawei ekipa zastala je kako bi učestvovala u pravljenju najvećeg “živog” #OO hashtaga, koji je snimljen iz vazduha.

Svoju veština fokusiranja, osim uz pomoć #P9 telefona, mediji su testirali i tokom adrenalinskog dela Huawei ture na paintball okršaju i času streličarstva.

Gospodin Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju rekao je:
“Huawei Consumer Business Group ostvario je značajne rezultate isporučivši više od 28.3 miliona uređaja u prvom kvartalu 2016. i rast od 64% za period od godinu dana. Osim toga, predstavili smo i novi flagship uređaj Huawei P9 koji poseduje dual-lens kameru nastalu u saradnji sa poznatim Leica brendom. U narednom periodu očekujemo proboj P9 uređaja na tržište, a podaci već ukazuju na to da je P9 nadmašio svog prethodnika, model P8, po broju prodatih jedinica u prvih nedelju dana od početka prodaje”.



Inovativne fotografije novog Huawei P9 modela
Tokom zvanične promocije u restoranu Koketa na Adi Ciganliji predstavljene su najznačajnije performanse novog člana Huawei porodice. Model #P9 poseduje dve kamere od 12MP: RGB kamera Huawei P9 pravi neverovatne fotografije u boji, dok je monohromatska kamera idealna za isticanje detalja, a sve prednosti postojanja dve kamere dolaze do izražaja u uslovima slabog osvetljenja.
Korisnici mogu da biraju između tri režima snimanja: Standard, Vivid Colors i Smooth Colors. Dok upotrebom Huawei Hibrid Focus tehnologije, P9 pravi fotografije neverovatnom brzinom. Fokus Huawei P9 kamere bazira se na tri metodologije - laser, obračun dubina i kontrasta i automatski bira onaj koji daje najbolje rezultate u datom okruženju.

Široki otvor blende kamere telefona P9 omogućava korisnicima da eksperimentišu sa inovativnim vizuelnim efektima za stvaranje jedinstvene fotografije i sadržaja. P9 olakšava podešavanje otvora blende kamere za stvaranje zamućenja i drugih efekata, uz zadržavanje glavnog objekta izoštrenog i u fokusu.

Tehnologija očitavanja otiska prsta
Novi P9 model štiti privatnost korisnika zahvaljujući inovativnoj biometrijskoj tehnologiji očitavanja otiska prsta. Unapređena tehnologija omogućava korisnicima da personalizuju pristup uređaju i zaštite podatke uz istovremeno brz i siguran pristup istim.

Još jedna potvrda da Huawei uvek donosi najbolje za svoje korisnike dokazuje je VIP garancija koja podrazumeva produženu garanciju proizvođača, garanciju na ekran kao i garanciju na hardver u periodu od tri meseca.

Sve informacije o najnovijem modelu Huawei P9 modelu možete saznati na sajtu.



Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    I? Jesu vam bar dali po jedan da ponesete sa sobom?



Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.