Get Windows 10 aplikacija sada još više smara


Kako se bliži kraj besplatnog roka za nadogradnju na Windows 10 i Get Windows 10 aplikacija polako postaje sve napornija. Aplikacija koja je do sada obaveštavala korisnike o dostupnosti nadogradnje, sada u njihovo ime odlučuje kada će nadogradnja biti primenjena.
O čemu se radi najbolje se vidi iz priloga. Aplikacija je odlučila kako će dotično računar na kojem se nalazi instaliran Windows 7 biti nadograđen na Windows 10 17. maja u 11:00 sati (po našem u 23 sata).

Srećom po korisnike Microsoft je ostavio mogućnost prilagođavanja vremena početka nadogradnje kao i mogućnost potpunog odustajanja. Ali, korisnici koji često ne proveravaju status aplikacije bi se u nekom trenutku mogli naći iznenađenima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. 007 kaže,

    Pa Google to radi sa instaliranjem Chromea. Non-stop iskače pop-up da li bi instalirali Chrome, a uvaljuju ga kroz tuđe instalacije. Ako u nekom wizardu ne vodite računa da odselektujete instalaciju Chromea eto vama novog neželjenog browsera na kompu. Tako da Microsoft baš i nije otkrio toplu vodu sa ovim.


  2. Анониман kaže,

    Ostavite me na miru i ne "ulazite"mi, više, u kuću"


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.