Micro SD kartica od 64 GB za samo 12 dolara, a 128 GB za 33 dolara


Potreba za memorijskim prostorom na pametnim telefonima postaje sve veća, a kartice od 128 GB postaju sve traženije. Veliki kapacitet donosi i jako visoku cenu, ali to nije slučaj sa MIXZA memorijskim karticama koje su bukvalno za svačiji džep.

Tako kartica sa 128 GB prostora za skladištenje košta tek 32.93 dolara, dok 64 GB možete kupiti za samo 11.79 dolara, a za smešnih 5.87 dolara možete dobiti 32 GB.

Ove kartice su klase 10, što zači da imaju veliku brzinu čitanja i pisanja, pa njih bez problema možete koristiti za 4K snimanje telefonom ili akcionom kamericom. Brizina čitanja kartice je do 80 MB/s.



MIXZA možda nije toliko poznata kompanija, ali ukoliko memorijska kartica odliči da crkne, crćiće bez obzira na proizvođača, što znči da je u svakom slučaju neophodan redovan backup, bilo da se radi o skupoj ili jeftinoj kartici. Kupci ovih kartica su jako zadovoljni, što možete videti u komentarima na GearBest-u. Ocena kartica je 4.9 od 5, a bazirana je na preko 250 recenzija kupaca.

GearBest u ponudi ima originalne MIXZA micro SD memorijske kartice svih traženih kapaciteta 8GB, 16GB, 32GB, 64GB i naravno 128GB. Uz to, dostava u Srbiju je besplatna, što je još jedan razlog za kupovinu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    ovo je bukvalno dzabe kome treba, ja imam iphone pa mi ne znaci ali cena je dzabe


  2. Анониман kaže,

    Narucio sam ranije karticu ovog proizvodjaca. Skroz je dobra, nema razlike u odnosu na mnogo skuplje. Preporucujem!


  3. Анониман kaže,

    Dosta u Srbiji je bespaltna, a je l se plaća carina?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.