Moto X 2016 imaće modularni dizajn?


Po ugledu na LG G5, novi Moto X telefoni bi takođe mogli da imaju neku vrstu modularnog dizajna. Sudeći prema novim procurelim fotografijama i specifikacijama, Moto X za 2016 godinu će dolaziti u dve verzije.

Jedan sa kodnim imenom Vertex, dok drugi nosi kodno ime Vector Thin. Informacije koje prenosi The Next Web kažu da će high end model, Vector Thin, doneti Snapdragon 820, 3GB ili 4GB RAM-a, 32GB flash memorije, 5,5-inčni QHD AMOLED ekran, te kameru od 16 MP sa laserski asistiranim autofokusom.

Vertex će biti namenjen srednjem segmentu tržišta, a integrisaće 5,5-inčni 1080p AMOLED ekran, Snapdragon 625, 2GB RAM-a i 16GB flash memorije, odnosno 3GB RAM-a i 32GB prostora za skladištenje podataka, te 13MP kameru.

Ipak, verovatno ono svima interesentnije je da će imati podršku za svoj sistem modula, nazvan "Amps". Jedna od fotografija otkriva, docking konektore sa zadnje strane, a Amps bi za sada trebao da podržava šest modula - stereo zvučnike, eksternu bateriju, grip za kameru sa optičkim zumom, pico projektor, te tvrdokorno kućište sa širokougaonim objektivom za kameru.

Za sada nema podataka o cenama i datumu dostupnosti, a više detalja se očekuje na Lenovo Tech World događaju 9. juna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.