Ovako će izgledati Microsoft Surface Phone?


Poslednje informacije koje dolaze iz Microsoft-a na neki način potvrđuju da je ova kompanija odustala od daljnjeg razvoja i proizvodnje Lumia uređaja. U međuvremenu je i tržišni udeo Windows Phone platforme pao na nivo ispod 1%, čime se zajedno sa BlackBerry-jem svrstao u polumrtve platforme.

S druge strane, povremeno su se mogle čuti glasine o tajanstvenom Surface telefonu, kojeg Microsoft drži u rezervi, i kojeg će na tržište navodno pustiti nakon što potpuno dokine postoeću Lumia seriju, nasleđenu od Nokije.

Ove glasine su u zadnje vreme bile utihnule, ali sada stiže navodni službeni render Surface telefona, koji pozira u futroli s tastaturom, a prenose kineske društvene mreže. Informacije koje prate ovu sliku sugerišu da će Surface Phone doći sa zaista impresivnim specifikacijama. Ako je verovati ovom izvoru, biće pokretan budućim Snapdragon 830 procesorom u kombinaciji sa 3, 6 i 8 GB RAM-a.

Prvi model bi trebao da sadrži 32 GB, drugi 128, a treći čak 512 GB interne memorije. Iako ovo deluje dosta optimistički, treba napomenuti kako je Windows 10 Mobile zamišljen da u određenom trenutku zameni računar, što bi se uz pomoć dodatne opreme i odgovarajućih periferija lako moglo pretvoriti u stvarnost.

Koliko je u ovom istine i je li slika samo plod mašte nekog dizajnera, teško je reći, a ako Surface Phone u konačnici i ugleda svetlo dana, to se neće dogoditi pre proleća sledeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.