Skype na mobilnim uređajima preuzet preko milijardu puta


Na službenom blogu popularne Microsoft-ove aplikacije za video pozive i razmenu poruka Skype pohvalili su se s podatkom kako je broj preuzimanja te aplikacije s mobilnih uređaja prestigao jednu milijardu.

Taj uspeh dolazi nakon nešto više od sedam godina od pojavljivanja prve verzije aplikacije na Apple-ovom App Store-u. Na jesen 2010. godine Skype se prvi put pojavio na Android uređajima, sledeće 2011. godine na iPad-ima i tokom 2015. godine stigla je i verzija aplikacije posebno namenjena nosivim uređajima.

Uz zahvalnost korisnicima na blogu se ističe kako je Skype uvek nastojao svojim korisnicima na mobilnim uređajima ponuditi najbolji kvalitet audio i video poziva te da se sada nadaju sledećim uspesima kao što je na primer dve milijarde preuzimanja aplikacije preko mobilnih uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Zato sto nonstop prde nesto. Kad god upalim tablet ima update za skype. Prestao sam skidati. A ni na desktopu ne koristim najnoviji, tek kad prestane da radi ono za sta je namenjen. Na windowsu se pokazalo da 7 od 10 updatea su mi donele samo nerviranje. Te ne radi kamera, te nece ovo, nece ono, al zato raklame iskacu preko pola ekrana. Alo bre Majkrosoft!


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.