Teclast Tbook 10 - tablet sa odličnim specifikacijama i niskom cenom


Tableti koji bi se koristili za profesionalne primene, odnosno za više od običnog surfovanja internetom, često koštaju jako mnogo i zbog toga su odbojni za veliku većinu kupaca. Zato nam braća Kinezi donose dobre tablete sa povoljnim cenama. Možda niste čuli za kompaniju Teclast, ali smo sigurni da će vas njihov Tbook 10 oduševiti.

Za početak Tbook 10 dolazi sa dva operativna sistema, Android 5.1 Lollipop-om i Microsoft-ovim Windows-om 10. Hardver je dosta dobar, a osnovu čini Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core procesor na taktu 1.44GHz sa Intel HD grafikom 8. generacije. Tu je i 4GB RAM-a kao i 64 GB interne memorije koju je moguće proširiti memorijskim karticama do 128 GB.



10.1 inčni IPS ekran ima rezoluciju od 1920 x 1200 px, a na prednjoj strani nalazimo još i kameru od 2.0MP. Odlična stvar je što je prisutan i mini HDMI što će vam omogućiti jednostavno prebacivanje slike na neki veći ekran, pa je odličan i za poslovne prezentacije. Kapacitet baterije je 22800mWh.

Uz ovaj tablet možete nabaviti i tastaturu, te na taj način dobiti kul laptop.

Više o ovom tabletu možete videti na GearBest webshopu, gde možete obaviti i kupovinu ako na kartici imate 179.89 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.