HTC Desire 530 dostupan u Srbiji


HTC objavljuje dostupnost svog pametnog telefona HTC Desire 530 u Srbiji. Novi, pristupačan model dostupan je u prskano-beloj (Sprinkle white) nijansi u Vip mobile ponudi.

HTC Desire 530 na suptilan način spaja svetove mode i potrošačke elektronike. Specijalnim „micro splash“ efektom rasprskivanja i nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki proizvedeni telefon ove serije je jedinstven i ličan.

Uverljive performanse
HTC Desire 530 je uređaj srednje klase sa impresivnim zvukom, HD LCD ekranom dijagonale 5 inča i odličnim kamerama.

Pojačalo visokog kvaliteta obezbeđuje uređaju impresivnu jačinu zvuka i basove, bez distorzije zvuka; u paru sa HTC BoomSound™ sistemom i Dolby Audio™ profilom, muzika sa ovog pametnog telefona zvuči savršeno, nezavisno od toga koje se slušalice koriste.

Glavna kamera rezolucije 8 MP ima funkciju automatskog fokusiranja i pravi izuzetno jasne slike, dok prednja kamera (5 MP) uz funkcije „Auto selfi“, „Glasovni selfi“ i „Uređivanje fotografija“ – omogućava veliku kreativnost u snimanju selfija.

Sasvim ličan
Znajući da korisnici vole da prilagođavaju svoj stil i budu ispred trendova, dizajneri HTC-a su vizuelno naglasili taster za uključivanje i dodali sigurnosnu uzicu po uzoru na kaiševe na torbicama.
Uz Android Marshmallow 6.0 operativni sistem i HTC Sense okruženje, tu je i više od 25.000 različitih tema koje omogućavaju menjanje boje i pozadine ekrana u skladu sa omiljenim fotografijama korisnika, i obezbeđuju potpunu personalizaciju korisničkog interfejsa.
Novi Desire 530 je dostupan u Vip centrima širom Srbije već od 6.000 RSD uz Nova 3 tarifu, na 24 mesečne rate od po 250 RSD, kao i putem Vip Online prodavnice.
Više informacija na http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.4598.html.

Tekst i foto: HTC PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Hahaha, u prskano beloj... :) Svaka čast za prevo.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.