iPhone 7 sa Lightning adapterom za slušalice, bez dvostruke kamere, ali sa Dual SIM-om?


Glasine o novom iPhone-u stižu skoro svaki dan i kad bismo ih sve hteli popratiti, za njih bi nam trebao poseban sajt. Isto tako, postoji veliki broj glasina koje protivreče prethodno objavljenima ili ih pak potvrđuju u nekom drugom obliku.

Najviše prašine su podigle glasine oko izbacivanja 3.5 mm audio ulaza. Čim su pojedini analitičari spomenuli ovakvu mogućnost, publika je prilično burno reagovala, pa smo mogli videti i peticiju u kojoj se od Apple-a tražilo odustajanje od te odluke.

Glavno pitanje koje se tada postavilo je na koji će se način uređaj povezivati sa slušalicama, a većina je u startu odbacila Bluetooth kao rešenje. Najnovije glasine sada sugerišu da će Apple ovo rešiti putem Lightning porta, a sami uređaji će se navodno u startu isporučivati sa slušalicama i odgovarajućim adapterom.

Druga novost koja je navodno procurela tiče se spoljnih zvučnika, ali oni navodno neće podržavati stereo zvuk. Isti izvor potvrđuje prethodne glasine o postojanju modela s 256 GB interne memorije, što se moglo ranije čuti.

Još jedna novost koja isplivala ovih dana je uvođenje Dual SIM sistema, što bi trebalo osetno povećati prodaju na tržištima Kine i Indije. Takođe, isti izvor navodi da bi Apple čak mogao odustati od dvostruke kamere na većem iPhone-u. Hoće li se ona na novom iPhone-u na kraju ipak pojaviti, teško je reći, ali ako je ne bude, verovatno nikad nećemo znati da li je zaista bila u planu.

Kad je dizajn u pitanju, iPhone 7 će izgledati otprilike isto kao iPhone 6 i 6s, dok se veće promene očekuju tek sljedeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.