LeEco Le Max 2 je jedan od trenutno najjačih telefona


LeEco, nekada znan kao LeTV, po poslednjim istraživanjima treći je najpopularniji brend u Kini, a kompanija ne krije svoje ambicije za ekspanziju na nova tržišta, pre svega na Američko, gde su već otvorili veliku kancelariju sa 250 zaposlenih.

LeEco Le Max 2, kao što smo rekli u naslovu, predstavlja jedan od najjačih telefona danas, koji postiže preko 120 hiljada bodova na AnTuTu Benchmark-u, i može da stoji rame uz rame sa recimo Samsung-ovim Galaxy-jem S7, od koga je inače mnogo jefitiniji. Kineski telefoni često imaju loš dizajn i kvalitet izrade, ali to nije slučaj sa ovim telefonom, koji izgleda vrlo luksuzno i kvalitetno.

Ovaj uređaj ima 5.7 inčni ekran u rezoluciji od 2560x1440 px, što dovodi do gustoće piksela od 515 ppi. Hardversku strukturu čini Qualcomm Snapdragon 820 64-bitni Quad Core procesor u kombinaciji sa Adreno 530 grafikom. Za fluidan multitasking tu je 4 GB RAM-a, a za skladištenje dostupno je 32GB, što je možda i jedina mana jer memoriju nije moguće dodatno proširiti, ali možda vas upravo to natera da koristite cloud servise.



Zadnja kamera ima 21MP sa f/2.0 i omogućnosti je da snima 4K video. Prednja ima 8MP sa f/2.2 i veličinom piksela od 1.4μm.

Operativni sistem je MIUI 7 (baziran na Android 6.0). Baterija ima kapacitet od 3100mAh, i po običaju nije izmenjiva. Podržan je rad sa dve nanoSIM kartice, kao i 4G, a uređaj se povezuje putem novog USB-C standarda. Nije izostavljen ni skener otisaka prstiju koji se nalazi sa leđne strane.

LeEco Le Max 2 dostupan je u rose gold i sivoj boji, a najbolja stvar mu je definitivno cena koja u prednarudžbini na GearBest webshopu iznosti tek 399.89 dolara (odnosno 353.46 evra, za lakše snalaženje). Naravno, računajte na plaćanje carine i PDV-a u Srbiji, ali i uz to, definitivno ste odlično prošli s obzirom da je cena uređaja niska.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.