Lenovo predstavio svoj modularni telefon Moto Z


Unutar svoje Moto serije, Lenovo je javnosti predstavio svoj novi telefon - Moto Z, koji se od mnogih drugih izdvaja po konceptu modularnosti. Uz pomoć Moto Modsa, snap-on modula koji se na telefon mogu dodavati u bilo kojem trenutku, Moto Z značajno proširiti svoje mogućnosti.

Tako, ako želite kvalitet i glasan zvuk, tu je JBL SoundBoost sa ugrađenim pojačalom i stereo zvučnicima, ili ako ste za projekciju slike sa telefona do veličine od 70-inča, tu je i InstaShare projektor modul. Na raspolaganju je Moto Mod Incipio, dodatna baterija koja će radni dan telefona produžiti sa dodatna 22 sata autonomije. Zgodno je što se za priključivanje spomenutih modula telefona ne mora isključivati, a oni se na telefon kače pomoću veoma jakih magneta.

Pore Moto Mods modula, Moto Z je okarakterisan i kao najtanji premium telefon na tržištu, sa svega 5,19 mm debljine, bez uzimanja u obzir ispupčenog dela za kameru. Zbog toga je izostavljen 3,5mm priključak za slušalice, koji je rešen putem USB Type C adaptera. Ostatak specifikacija čine 5,5-inčni QHD ekran, Snapdragon 820 čipset, 4GB RAM-a, 32 ili 64 GB flash memorije, čitač otisaka prsta, te 13 megapikselna zadnja i 5 megapikselna prednja kamera.

Moto Z će se isporučivati sa Marshmallow 6.0.1 verzijom Android-a, a isporuka kreće od septembra, a cena još uvek nije objavljena.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.