Nosivi uređaji Samsung Gear Fit2 i Gear IconX predstavljeni u Srbiji


Samsung je premijerno u Srbiji predstavio Gear Fit2 sportsku narukvicu i Gear IconX bežične slušalice, nosive uređaje namenjene korisnicima aktivnog životnog stila koji žele da budu u toku sa svim važnim podacima o treningu, ali i da dobijaju različita obaveštenja tokom fizičke aktivnosti. Pri dizajniranju svakog od uređaja, Samsung je vodio računa o fitnes potrebama korisnika, spajajući elegantan dizajn i vrhunske performanse. Oba uređaja omogućavaju precizno praćenje kretanja ili samostalnu reprodukciju muzike, kako bi korisniku omogućili optimalno iskustvo pri vežbanju.



Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca (HRM), koji nude precizno praćenje i merenje fizičke aktivnosti, obezbeđujući trenutno dostupne informacije o aktuelnom treningu korisnika. Gear IconX su bežične slušalice koje takođe mogu da prate informacije relevantne za fizičku aktivnost, kao i da korisniku donesu povratne informacije o učinku prilikom trčanja.

“Svaki od ovih proizvoda dizajniran je u skladu sa zahtevima korisnika koji se bave fizičkim aktivnostima. Oba uređaja osmišljena su tako da ih mogu koristiti osobe različitih nivoa fizičke kondicije, bez obzira da li treniraju za maraton ili idu u svakodnevnu šetnju. Ovo je poslednja reč tehnologije kreirane tako da poboljša životne navike korisnika i briše granice između vežbanja i zabave“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Adriatik regiju.

Gear Fit2 odlikuje tanko kućište koje ga čini udobnim za svakodnevnu upotrebu. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zakrivljeni ekran osetljiv na dodir, visoke rezolucije, a osim praćenja toka vežbanja može prikazati i obaveštenja, poruke, kao i druge sadržaje sa pametnog telefona. Pored ugrađeng GPS-a i senzora otkucaja srca opremljen je funkcijom automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati da li korisnik trči, hoda, vozi bicikl ili koristi kućni trenažer. Uređaj omogućava jednostavnu razmenu fitnes podataka sa S Health „Step Goal Challenge“ aplikacijom koja omogućava korisniku da automatski sa prijateljima podeli svoj rezultat na Facebook-u i da ih tako dodatno motiviše da ostvare još bolje rezultate. Samostalna aplikacija za reprodukciju muzike omogućava korisnicima aktivan trening uz motivaciju, bez potrebe za nošenjem mobilnog telefona.



Gear IconX su lagane i udobne bežične slušalice koje u prodajnom paketu sadrže tri različite dimenzije produžetaka za vrhove slušalica i nastavaka za uklapanje u ušnu školjku. Same slušalice automatski se aktiviraju kada ih korisnik postavi u ušni kanal i pružaju jednostavno praćenje fizičkih aktivnosti uključujući udaljenost, brzinu, trajanje, puls, potrošene kalorije, uz povezivanje sa aplikacijom S Health. Funkcija glasovnog usmeravanja, Voice Guide, nudi trenutne glasovne informacije o napretku treninga, a slušalice omogućavaju nezavisno slušanje muzike, bez uparenog mobilnog telefona. Za povezivanje koriste Bluetooth tehnologiju, a interna memorija dovoljna je za skladištenje do hiljadu pesama, čiju reprodukciju korisnici mogu pokrenuti dodirom ili jednostavnim prevlačenjem prsta preko slušalice.



Gear Fit2 će na srpskom tržištu biti dostupan krajem juna, dok će se IconX naći u prodaju sredinom jula. Više informacija o Gear Fit2 i Gear IconX dostupno je na stranicama www.samsung.com/rs.

Tekst i foto: Promo

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.