Potvrđeno ime Samsung Galaxy Note 7?


Još je nekih mesec dana ostalo je do službene najave šeste generacije Samsung-ovog Galaxy Note-a, barem ako je verovati glasinama. S obzirom da su doprle iz izvora u koje nemamo previšerazloga sumnjati, sasvim je opravdano očekivati ranu najavu ovog modela, i to 2. avgusta.

Svima oko bode naziv Galaxy Note 7, koji se prije nekoliko nedelja pojavio u kuloarima, a to je ime navodno odabrano zbog Samsung-ove sumnje u ispravan način percipiranje njegovih proizvoda od strane kupaca.

Naime, netko je u njihovom odeljenju za marketing navodno posumnjao da bi kupci Note 6 mogli percipirati kao stari model ako ga promatraju paralelno s aktuelnim i vrlo popularnim modelima Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge.

Hoće li do ovog spina u imenu doći, još uvek je teško sa sigurnošću reći, ali najnovija potvrda stiže od inače prilično pouzdanog cinkera Evana Blassa, koji se zadnjih par godina proslavio odavanjem tajni velikih korporacija. On tvrdi da je ime Galaxy Note 7 sada potvrđeno, a hoće li se to zaista dogoditi, videćemo početkom avgusta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.