Samsung priprema novi preklopni smartphone


Internet stranica Sam Mobile koja se specijalizovala za "dobavljanje" najnovijih informacija vezano uz Samsung-ove uređaje saznala je kako je u pripremi novi preklopni model kodnog naziva Veyron. Sudeći prema imenu možemo očekivati kako će dotični model biti zver među mobitelima kao što je to i Bugatti-jev imenjak među automobilima.

Za sada nema previše poznatih podataka o ovom telefonu. Zna se tek kako je Veyron naslednik prošlogodišnjeg SM-W2016 modela kojeg će odlikovati isti preklopni dizajn kućišta. Nadalje, ovogodišnji SM-W2017 model dobiće i neke komponente sa Samsung-ovog Galaxy-ja S7.

Tu se ponajpre misli na Samsung-ov Exynos 8890 SoC te na kamere od 12 i 5 MP koje se takođe nalaze i na Galaxy-ju S7. Što se ekrana tiče za sada nema promena u odnosu na prošlogodišnji model – i dalje je u igri dvostruki Super AMOLED ekran dijagonale 3,9-inča i HD rezolucije.

Budući da je prošlogodišnji SM-W2016 stigao u novembru, ni ovogodišnji SM-W2017 model ne treba očekivati ranije. Takođe kao što je to slučaj sa SM-W2016 model tako će i SM-W2017 biti isključivo dostupan na azijskom tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.