Surface Pro 5 stiže u proleće 2017. godine?


Internet stranica mobipicker.com uspela se (barem tako kažu) dokopati novih informacija vezano uz Surface Pro 5. Prema njihovim saznanjima dotični će biti predstavljen u proleće sledeće 2017. godine.

Tajnoviti kineski izvori (za koje navode da su u prošlosti bili dovoljno tačni u svojim prognozama da im se i ovaj put može verovati) govore kako se čeka na Intel i njihovu Kaby Lake seriju procesora. Daalje, isti izvor javlja kako će novi Surface Pro 5 imati 16 GB RAM-a i 2K ekran.

Kupci koji su voljni izdvojiti nešto više novca imaće mogućnost kupovine modela s 4K ekranom, a oni koji bi radije uštedeli pokoji dolar modele s 2K ekranom i manjom količinom RAM-a. Što se tiče grafike kineski izvori navode kako se Microsoft još uvek nije odlučio želi li u novom Surface-u Pro Nvidijinu Pascal ili AMD-ovu Polaris grafiku.

Kad je operativni sistem u pitanju tu je sve jasno – Microsoft Windows 10 Redstone 2. Podsetimo još kako su ranija šuškanja govorila o početnoj ceni od 899 USD za model sa Core i5 procesorom te o ceni od 1.599 USD za model sa Core i7 Extreme procesorom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.